Ovostar Union

Прагнемо. Діємо. Досягаємо.


Преса про нас

В одну корзину
Історія єдиного злиття конкурентів в українському агробізнесі.
Forbes Украіна (серпень, 2014)
Золота сотня
Рейтинг українських бізнесменів
Кореспондент (грудень, 2012)
Бізнес як гра
В чому секрет смачного печива "Лагода"?
Продукти та інгредієнти (грудень, 2012)
Премія за ясність
Історія успіху ГК "Овостар Юніон"
Forbes (вересень, 2012)
Яєчний бум
Про виробництва яєчних продуктів в Україні розповідає заступник комерційного директора Сергій Діденко.
"Продукти та інгредієнти" (травень, 2012)
Попит росте, експорт збільшується
Вітчизняний ринок курячого яйця та яєчних продуктів останнім часом зазнав змін. Як констатує генеральний директор ГК «ОвостарЮніон» Борис Бєліков, обсяги виробництва постійно зростають, а експорт збільшується. Як наслідок, на ринку продовжуватиметься явище індустріалізації та консолідації птахівничих підприємств яєчного напрямку.
"Наше птахівництво" (травень, 2012)
Любов до яєць
Борис Бєліков - співвласник та генеральний директор ГК "Ovostar Union" про плани SPO, інвестиції та нові напрямки бізнесу.
"Інвестгазета" № 47 (грудень, 2011)
Натуральне з натурального
Чому майонези "Щедро" займають перші позиції на цьому ринку
Продукти та інгредієнти (серпень, 2010)
Використання поліпшувачів тіста
Виробники відмічають, що не допустити утворення мікротріщин оболонки тіста дозволяє чітке дотримання всіх норм виробничого процесу. Допомагають вирішити цю проблему також і поліпшувачі тіста. Про особливості їх використання говорять спеціалісти.
"Продукти та інгредієнти" (січень, 2010)
Перспектива галузі – за яєчними продуктами!
Про роботу заводу яєчних продуктів «Овостар» розповідає комерційний директор Наталія Бура.
"Продукти та інгредієтни" (грудень, 2009)
Секрет успіху лідера
Історія успішної багаторічної співпраці компанії "Овостар" із компанією "Нестлє" (ТМ Торчин)
Продукти та інгредієнти (грудень, 2008)
Інновації у виробництві – якість лідера
У харчовій промисловості вже давно використовують яєчні продукти, головною перевагою яких є високий рівень безпеки. Провідною українською компанією, яка випускає таку продукцію, є завод яєчних продуктів «Овостар».
"Продукти та інгредієнти" (листопад, 2008)
“Снідай, як король...”
Відома народна мудрість "Снідай, як король, обід розділи з товаришем, а вечерю віддай ворогу" найточніше визначає значення сніданку у житті людини. Про новий проект "МакСніданок", асортимент і критерії підходу у виборі компаній, яка постачає продукцію для приготування страв в "МакДональдз Юкрейн", у інтерв'ю з Андрієм Мугуевим, старшим менеджером з організації ланцюга поставок для України, Білорусії, Грузії, Азербайджану і країн Балтії.
"Продукти та інгредієнти" (вересень, 2008)
Ми прагнемо зробити…
Спеціальне інтерв’ю спеціалістів заводу «Овостар» та управляючої компанії «Бориспіль Агро Трейд».
"Food&Drinks" (червень, 2008)
Новий інгредієнт для майонезу
Яйце – необхідний компонент у виробництві багатьох продуктів харчування. Але в промисловому виробництві вже давно використовується яйце не в первозданному виді, а яєчні продукти в сухому чи рідкому стані, охолоджені чи заморожені. Перевагою такої продукції є її безпека, що дає можливість випускати якісні продукти харчування. Гарантія такої якості – новітнє обладнання при використанні сучасних технологій.
"Продукти та інгредієнти" (листопад, 2007)

Про нас пишуть…

Про нас пишуть…