В одну корзину
Історія єдиного злиття конкурентів в українському агробізнесі.
Forbes Украіна (серпень, 2014)
|
|
Золота сотня
Рейтинг українських бізнесменів
Кореспондент (грудень, 2012)
|
|
Бізнес як гра
В чому секрет смачного печива "Лагода"?
Продукти та інгредієнти (грудень, 2012)
|
|
Премія за ясність
Історія успіху ГК "Овостар Юніон"
Forbes (вересень, 2012)
|
|
Яєчний бум
Про виробництва яєчних продуктів в Україні розповідає заступник комерційного директора Сергій Діденко.
"Продукти та інгредієнти" (травень, 2012)
|
|
Попит росте, експорт збільшується
Вітчизняний ринок курячого яйця та яєчних продуктів останнім часом зазнав змін. Як констатує генеральний директор ГК «ОвостарЮніон» Борис Бєліков, обсяги виробництва постійно зростають, а експорт збільшується. Як наслідок, на ринку продовжуватиметься явище індустріалізації та консолідації птахівничих підприємств яєчного напрямку.
"Наше птахівництво" (травень, 2012)
|
|
Любов до яєць
Борис Бєліков - співвласник та генеральний директор ГК "Ovostar Union" про плани SPO, інвестиції та нові напрямки бізнесу.
"Інвестгазета" № 47 (грудень, 2011)
|
|
Натуральне з натурального
Чому майонези "Щедро" займають перші позиції на цьому ринку
Продукти та інгредієнти (серпень, 2010)
|
|
Використання поліпшувачів тіста
Виробники відмічають, що не допустити утворення мікротріщин оболонки тіста дозволяє чітке дотримання всіх норм виробничого процесу. Допомагають вирішити цю проблему також і поліпшувачі тіста. Про особливості їх використання говорять спеціалісти.
"Продукти та інгредієнти" (січень, 2010)
|
|
Перспектива галузі – за яєчними продуктами!
Про роботу заводу яєчних продуктів «Овостар» розповідає комерційний директор Наталія Бура.
"Продукти та інгредієтни" (грудень, 2009)
|
|
Секрет успіху лідера
Історія успішної багаторічної співпраці компанії "Овостар" із компанією "Нестлє" (ТМ Торчин)
Продукти та інгредієнти (грудень, 2008)
|
|
Інновації у виробництві – якість лідера
У харчовій промисловості вже давно використовують яєчні продукти, головною перевагою яких є високий рівень безпеки. Провідною українською компанією, яка випускає таку продукцію, є завод яєчних продуктів «Овостар».
"Продукти та інгредієнти" (листопад, 2008)
|
|
“Снідай, як король...”
Відома народна мудрість "Снідай, як король, обід розділи з товаришем, а вечерю
віддай ворогу" найточніше визначає значення сніданку у житті людини. Про новий проект
"МакСніданок", асортимент і критерії підходу у виборі компаній, яка постачає
продукцію для приготування страв в "МакДональдз Юкрейн", у інтерв'ю з Андрієм Мугуевим,
старшим менеджером з організації ланцюга поставок для України, Білорусії, Грузії, Азербайджану
і країн Балтії.
"Продукти та інгредієнти" (вересень, 2008)
|
|
Ми прагнемо зробити…
Спеціальне інтерв’ю спеціалістів заводу «Овостар» та управляючої компанії «Бориспіль Агро Трейд».
"Food&Drinks" (червень, 2008)
|
|
Новий інгредієнт для майонезу
Яйце – необхідний компонент у виробництві багатьох продуктів харчування. Але в промисловому виробництві вже давно використовується яйце не в первозданному виді, а яєчні продукти в сухому чи рідкому стані, охолоджені чи заморожені. Перевагою такої продукції є її безпека, що дає можливість випускати якісні продукти харчування. Гарантія такої якості – новітнє обладнання при використанні сучасних технологій.
"Продукти та інгредієнти" (листопад, 2007)
|