З вересня 2007 року завод яєчних продуктів ТОВ "Овостар" розширює асортимент своєї продукції й починає виробництво нових продуктів - сухого й рідкого термостабільного жовтка.
Сухий і рідкий термостабільний яєчний жовток ТМ "ОВОСТАР" будуть вироблятися відповідно до вимог і нормами ДСТУ 30363-96 і мати наступні спеціальні властивості:
- термостабільність до 95-98°С
- підвищені емульгуючи властивості
- бактеріологічна безпека
- відмінна розчинність
Продукти за бажанням клієнта будуть вироблятися як з додаванням солі, так і в чистому вигляді, без домішок.
Рідкий термостабільний яєчний жовток ТМ "ОВОСТАР" буде вироблятися зі свіжих курячих яєць шляхом сепарування, стабілізації, пастеризації й розливу в асептичну упаковку. 1 кг рідкого термостабільного яєчного жовтка буде відповідати 60 штукам свіжих яєчних жовтків.
Сухий термостабільний яєчний жовток ТМ "ОВОСТАР" буде вироблятися зі свіжих курячих яєць шляхом сепарування, стабілізації, пастеризації та розпилюючого сушіння. 1 кг сухого термостабільного яєчного жовтка буде відповідати 122 штукам свіжих яєчних жовтків.
Технологи нашого заводу впевнені, що термостабільний жовток ТМ "ОВОСТАР" дозволить поліпшити консистенцію й смакові якості продукції, що випускається нашими клієнтами, бо ефективна формула дасть можливість досягати бажаного ефекту при мінімальних дозуваннях і дозволить збільшити строки зберігання.
До кінця 2007 року завод "Овостар" планує виробити близько 60 т сухого або 120 т рідкого термостабільного жовтка.