27 квітня Руслан Дейнеко, заступник директора з виробництва компанії "Ясенсвіт", та ІТ Директор компанії Дмитро Український, виступили на онлайн-івенті UGEN Challenge Agro.

UGEN Challenge Agro — щорічний освітньо-кар’єрний захід в агросфері від топ-роботодавців України для студентів та випускників агро напрямку. Проект має на меті допомогу у працевлаштуванні, знайомство студентів з майбутньою сферою діяльності, її перспективами, сучасним станом розвитку. Цьогоріч до UGEN Challenge Agro долучились майже сотня учасників.

Спікери Ovostar Union розповіли студентам про інформаційні технології в сільському господарстві й про те, як використовують онлайн-дані у агросекторі на прикладі реалізованої системи управління даними на птахофабриках ГК “Овостар Юніон”.

Доповідачі підкреслили, що інноваційні технології для збору та обробки даних допомагають гарантувати ефективність процесів виробництва, контроль за якістю продукції та вчасно надавати необхідну актуальну інформацію для прийняття ефективних управлінських рішень. Крім цього, технології забезпечують злагоджену роботу всіх процесів в інформаційній системі — від вводу інформації до її опрацювання.

Студентів познайомили з сучасними методами збору інформації, сортування, обміну, контролем якості, що використовуються в Ovostar Union. Інноваційні технології збору та обробки даних в черговий раз підтверджують, що компанія дотримується кращих практик і світових тенденцій промислового птахівництва.