В цьому сезоні продукція ТМ "ОВОСТАР" і "ЯСЕНСВІТ" знову отримала медалі на міжнародному дегустаційному конкурсі FAVORITE FOOD & DRINKS. За високу якість представлених зразків нагороджені золотом рідкий пастеризований яєчний білок і рідке пастеризоване яйце ТМ "ОВОСТАР", а також яйця вільного вигулу С1 і омлет "Фірмовий" ТМ "ЯСЕНСВІТ" в номінації "Продукти з м'яса птиці, яйця".

Висока оцінка продукції свідчить про правильний фокус в щоденній роботі нашої команди, а саме: постійний контроль якості продукції, поліпшення виробничих технологій і бізнес-процесів, впровадження інноваційних рішень.

Ovostar Union першою в Україні серед великих виробників почала випуск яєць вільного вигулу під ТМ "ЯСЕНСВІТ", а в 2020 році першою представила рідкі яєчні продукти для широкого кола споживачів в новому форматі — зручних паках по 500 г (ТМ "ЯСЕНСВІТ") і 1000 г (ТМ "ОВОСТАР").

Нагадаємо, що FAVORITE FOOD & DRINKS — єдиний в Україні міжнародний дегустаційний конкурс, в якому визначення високоякісних продуктів харчування та напоїв відбувається "сліпим" методом. Склад членів професійного дегустаційної комісії конкурсу щорічно формується з висококваліфікованих фахівців: керівників відділів якості і власного виробництва в ритейлі, HoReCa, профільних інститутів та галузевих асоціацій. Цього року членами комісії стали:

  • Алена Хареба, МЕТРО Кеш енд Керрі Україна;
  • Людмила Кудіна, Auchan;
  • Даля Завяцкіене, NOVUS;
  • Оксана Назаренко, Varus;
  • Тарас Шевченко, Авалон;
  • Наталія Алексєєнко, Fozzy Group;
  • Анна Солецька, МХП;
  • Лариса Сафронова, Укрметртестстандарт;
  • Богдана Леонова, Алма-Веко Фуд;
  • Дарина Дорошкевич, фуд-блогер, експертка програми Сніданок з 1 + 1;
  • Дмитро Колісниченко, WOG;
  • Олена Жукова, Всеукраїнської асоціації пекарів (ВАП);
  • Олена Ятченко, Центр профілактичної і клінічної токсикології.

Ми дякуємо за високу оцінку продукції ТМ "ОВОСТАР" та "ЯСЕНСВІТ"!