В цьому сезоні продукція ТМ "ОВОСТАР" і "ЯСЕНСВІТ" знову отримала медалі на міжнародному дегустаційному конкурсі FAVORITE FOOD & DRINKS. За високу якість представлених зразків нагороджені золотом рідкий пастеризований яєчний білок і рідке пастеризоване яйце ТМ "ОВОСТАР", а також яйця вільного вигулу С1 і омлет "Фірмовий" ТМ "ЯСЕНСВІТ" в номінації "Продукти з м'яса птиці, яйця".
Висока оцінка продукції свідчить про правильний фокус в щоденній роботі нашої команди, а саме: постійний контроль якості продукції, поліпшення виробничих технологій і бізнес-процесів, впровадження інноваційних рішень.
Ovostar Union першою в Україні серед великих виробників почала випуск яєць вільного вигулу під ТМ "ЯСЕНСВІТ", а в 2020 році першою представила рідкі яєчні продукти для широкого кола споживачів в новому форматі — зручних паках по 500 г (ТМ "ЯСЕНСВІТ") і 1000 г (ТМ "ОВОСТАР").
Нагадаємо, що FAVORITE FOOD & DRINKS — єдиний в Україні міжнародний дегустаційний конкурс, в якому визначення високоякісних продуктів харчування та напоїв відбувається "сліпим" методом. Склад членів професійного дегустаційної комісії конкурсу щорічно формується з висококваліфікованих фахівців: керівників відділів якості і власного виробництва в ритейлі, HoReCa, профільних інститутів та галузевих асоціацій. Цього року членами комісії стали:
- Алена Хареба, МЕТРО Кеш енд Керрі Україна;
- Людмила Кудіна, Auchan;
- Даля Завяцкіене, NOVUS;
- Оксана Назаренко, Varus;
- Тарас Шевченко, Авалон;
- Наталія Алексєєнко, Fozzy Group;
- Анна Солецька, МХП;
- Лариса Сафронова, Укрметртестстандарт;
- Богдана Леонова, Алма-Веко Фуд;
- Дарина Дорошкевич, фуд-блогер, експертка програми Сніданок з 1 + 1;
- Дмитро Колісниченко, WOG;
- Олена Жукова, Всеукраїнської асоціації пекарів (ВАП);
- Олена Ятченко, Центр профілактичної і клінічної токсикології.
Ми дякуємо за високу оцінку продукції ТМ "ОВОСТАР" та "ЯСЕНСВІТ"!