Із серпня 2007 року на заводі "Овостар" розпочато виробництво нового для України яєчного продукту - ферментованого термостабільного жовтка.

Він призначений, насамперед, для використання у виробництві майонезів і соусів. У процесі виробництва термостабільного жовтка відбувається поліпшення його мікробіології за рахунок активізації ферменту, що впливає на емульгуючі властивості жовтка. Його висока эмульгуюча здатність дуже добре впливає на якість майонезів і соусів, адже при його використанні не тільки не потрібно додавання стабілізаторів у рецептуру майонезу, але й значно збільшуються строки його зберігання.

Технологи нашого заводу впевнені, що термостабільний жовток ТМ "ОВОСТАР" дозволить поліпшити консистенцію й смакові якості продукції, що випускається нашими клієнтами, ефективна формула продукту дасть можливість досягати бажаного ефекту при мінімальних дозуваннях і дозволить збільшити строки зберігання продукції.

До кінця 2007 року завод "Овостар" планує виробити близько 100 т термостабільного жовтка.